Terugkijken op succesvolle Doortrappen Kwartaalbijeenkomst in Utrecht

June 25, 2023 972 keer bekeken

Alleen ga je snel, maar samen kom je ver. Een gezegde dat zeker ook van toepassing is op de doorontwikkeling van Doortrappen. Op dinsdag 13 juni jl. was onze kwartaalbijeenkomst in Utrecht. Zo'n 30 enthousiaste Doortrappers hebben elkaar daar weer ontmoet. We geven een kort verslag van de dag.

Leren en inspireren
Tijdens de kwartaalbijeenkomsten leren de deelnemers van elkaars ervaringen en staat inspireren centraal. Elke bijeenkomst is er een thema of activiteit leidend. Deze keer was dat creatief denken. Onder begeleiding van Kyra en Daniƫlle van Start2Create zijn de deelnemers uitgedaagd om in groepjes een bepaalde hulpvraag uit te denken.

Namelijk de vraag hoe je de oudere mannelijke fietser bewust kan maken van zijn eigen rijgedrag en fietsveiligheid. Het mooie van deze opdracht was dat de deelnemers werden uitgedaagd grenzeloos te denken. De meest uiteenlopende ideeƫn passeerden de revue en werden met elkaar uitgedacht. De oogst van deze dag was dat veel ondenkbare dingen met wat aanpassingen toch denkbaar zijn.

Mee Doortrappen?
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om de kwartaalbijeenkomsten ook bij te wonen? Zet dan alvast de volgende data in je agenda: 7 september (online bijeenkomst, voor kwartiermakers) 7 november ( bijeenkomst op locatie, voor kwartiermakers en coƶrdinatoren). Het maakt niet uit of je nog gaat starten met Doortrappen of dat je al langere tijd bezig bent.

Kennisdelen, netwerken en gezelligheid staan tijdens deze bijeenkomsten centraal. Met het opstellen van het programma houden we rekening met de verschillende fasen van deelnemende Doortrappers. Tot de volgende bijeenkomst!

https://www.simpleimageresizer.com/_uploads/photos/fe05c2c4/Untitled_design275_1_65.png

Cookie settings