Fiets mee met de Doortrappen-fietstocht in Hoofddorp op 22 september!

September 18, 2023 1252 keer bekeken

Fietsen is een fijne manier om in beweging, sociaal, actief en zelfredzaam te blijven. Zeker als we ouder worden. Doortrappen, Team Sportservice en Rijwieltourclub Hoofddorp organiseren daarom op vrijdagochtend 22 september 2023 een Doortrappen-fietstocht. Doe jij ook mee?

Rondom Haarlemmermeer zijn twee mooie fietsroutes uitgezet van 15 km of 30 km. Dit kan zowel met een normale fiets, als met een e-bike. Deelname aan de Doortrappen fietstocht is gratis, maar we werken wel met vooraf aanmelden. Het zijn routes in eerste instantie bedoeld voor fietsers van 55+, maar iedereen is welkom om op deze dag mee te fietsen. Kom alleen of juist samen met iemand en geniet van het groen van de natuur!

Datum: vrijdag 22 september 2023
Locatie: Sportcomplex Toolenburg, Hoofdweg 861, Hoofddorp
Routes: 15 of 30 km
Tijd: 9.30 – 12.00 uur (9.30 inloop met koffie en thee)

Aanmelden

Deelnemen aan de fietstocht is gratis, maar meld je vooraf wel aan. Op die manier weet de organisatie op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk donderdag 21 september 12.00 uur. Meld je als volgt aan:

Gratis fietsspiegel

Deelnemers ontvangen een tegoedbon, waarmee zij van tevoren gratis een fietsspiegel kunnen laten monteren bij Balk Rijwielen in Nieuw-Vennep. Zo kan iedereen veilig en goed voorbereid op pad!

Samen veilig op pad

Ga je mee met de fietstocht? Gezellig! In een groep fietsen is anders dan alleen fietsen. Bekijk vooraf alvast de tips voor samen fietsen en zorg ervoor dat jij en je fiets er klaar voor zijn. Check bijvoorbeeld of je remmen het goed doen, laat de fietsspiegel monteren bij Balk Rijwielen en bekijk onze andere veilig fietsen tips.

Cookie settings