Kom 25 mei naar de Fit en Vitaaldag in Edam

May 18, 2024 461 keer bekeken

Ben je 60-plus en wil je een gezonde levensstijl aanhouden? Kom dan zaterdag 25 mei naar de Fit en Vitaaldag! Hier leer én doe je alles om gezond en fit te blijven. We fietsen je even door de informatie heen.

Wat?

Na twee succesvolle edities krijgt de Fit en Vitaaldag een vervolg in Edam. Als bezoeker kun je gratis deelnemen aan fitheidstesten die onder andere je balans, kracht en uithoudingsvermogen meten. Daarnaast ben je van harte welkom op de Beweegmarkt. Hier maak je kennis met het lokale sport-, cultuur- en zorgaanbod. Ook kun je meedoen aan korte proeflessen en cursussen. Zo is er de nieuwe cursus Valpreventie: hierbij geven professionals je voorlichting over de fysieke en functionele veranderingen bij het ouder worden en testen ze je valrisico.

Praktische informatie

Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 mei 2024 van 10:00 tot en met 13:00 uur. De locatie is sporthal het Bolwerck, Keetzijde 22 in Edam.

Aanmelden of meer weten?

Deze dag is bedoeld voor 60-plussers die zo lang mogelijk gezond en zelfstandig blijven. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je de Fit en Vitaaldag bezoekt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Leonie Koorn van Team Sportservice via lkoorn@teamsportservice.nl of 06-27922433. Zien we jou verschijnen 25 mei?

Cookie settings