Doortrappen-actie bij Dirk Visbeek Fietsplezier in Wormerveer

May 23, 2024 444 keer bekeken

Woehoe, goed nieuws: na een succesvolle Doortrappen Demo-ochtend profiteer je nu van een Doortrappen-actie bij fietsenzaak Dirk Visbeek Fietsplezier in Wormerveer. Deze actie loopt nog tot en met 30 juni! Wees er wel snel bij, want bij deze actie geldt… op = op.

Actie: fietshelm voor €25,- en gratis fietsspiegels

Dirk Visbeek Fietsplezier heeft nu een Doortrappen-actie lopen tot en met 30 juni. Kom langs met je eigen fiets en profiteer van het volgende: 

  • Gratis fietsspiegel (incl. montage)

  • Gloednieuwe BBB “Condor”-fietshelm (t.w.v. €49,95) voor €25,-

Demo-ochtend

Op 13 mei was de Doortrappen Demo-ochtend bij Dirk Visbeek Fietsplezier in Wormerveer. Bezoekers leerden meer over hoe ze zonder zorgen én met plezier kunnen blijven fietsen. Ook kregen ze een gratis fietscontrole en namen de ervaren werknemers van de fietsenzaak hen mee in de nieuwste fietsmodellen. De ochtend was voor herhaling vatbaar!

Doortrappen X BOVAG 

In de stadsdelen van Amsterdam en gemeenten van de Vervoerregio Amsterdam zijn BOVAG-fietsenwinkels met meer informatie over Doortrappen. BOVAG-fietsenwinkels en -fietsenmakers staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij denken mee over hoe jij zonder zorgen en met plezier op de fiets stapt. Zo kun je bij de fietsenmaker een fietscheck laten doen, worden er demo-ochtenden en -middagen georganiseerd over fietsveiligheid, kun je samen fietsen met een Doortrappen-fietsgroep bij jou in de buurt en liggen er boekjes met FietsFit-oefeningen bij de fietsenmaker.   

De Doortrappen-actie is een samenwerking tussen Doortrappen, BOVAG en Ton’s Fietsenmakerij. 

Kom snel eens langs!

Cookie settings