Waar kan ik doortrappen in mijn buurt?
Waar kan ik Doortrappen in mijn buurt?

Doortrappen in Westerkwartier

Welkom bij Doortrappen in Gemeente Westerkwartier. Sinds 2023 is de gemeente Westerkwartier aangesloten als Doortrap-gemeente.

Doortrappen in het Westerkwartier heeft als doel dat mensen zo lang mogelijk veilig kunnen blijven fietsen. De vele fietsroutes door het prachtige landschap en de gezellige dorpen van het Westerkwartier geeft iedereen de mogelijk om te gaan fietsen door de gemeente. We willen inwoners in het Westerkwartier bewust maken van de effecten van ouder worden en van invloed daarvan op je fietsvaardigheid.

Diverse activiteiten worden georganiseerd binnen de gemeente. Wilt u op de hoogte blijven van de aankomende activiteiten? Neem dan een kijkje op onze website: www.sociaalwerkdeschans.nl/agenda.

Heeft u vragen over de activiteiten van Doortrappen in het Westerkwartier? Of wilt u een samenwerkingspartner van ons zijn in dit aanbod? Neem dan contact op met de lokale coördinatoren Marije Louwes (Gemeente Westerkwartier, marije.louwes@westerkwartier.nl) of Laureen Afman (Sociaal Werk De Schans, zie contactgegevens hiernaast).

Datum: 25 jun 2024  -  25 jun 2024
11:30 - 13:30

Doe mee aan een gezellige fietstocht. We vertrekken vanaf verschillende locaties en fietsen gezamenlijk naar een lunchplek. Hier kun je meedoen aan een pubquiz over verkeersveiligheid. Je kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid naar de lunchlocatie te fietsen. Lees meer over Doortrappen, grappen en happen

Datum: 20 jun 2024  -  20 jun 2024
10:00 - 12:00

Leer alles over veilig fietsen tijdens onze informele bijeenkomsten. Ontvang handige tips en adviezen om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan. Daarnaast gaan we aan de slag met simpele oefeningen om fit te blijven op de fiets. Doe mee en blijf genieten van het fietsen. Lees meer over Stevig op de pedalen (in Leek)

Datum: 10 jun 2024  -  10 jun 2024
09:30 - 12:30

Leer alles over veilig fietsen tijdens onze informele bijeenkomsten. Ontvang handige tips en adviezen om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan. Daarnaast gaan we aan de slag met simpele oefeningen om fit te blijven op de fiets. Doe mee en blijf genieten van het fietsen. Lees meer over Stevig op de pedalen (in Grijpskerk)

Datum: 05 jun 2024  -  05 jun 2024
13:00 - 16:00

Ontdek de wereld van driewielfietsen! Deze fietsen bieden stabiliteit en comfort. Ideaal voor wie niet zo zeker is op een gewone fiets. Kom langs en ervaar zelf hoe het is om zonder zorgen te fietsen. Ook bieden we duofietsen aan. Perfect voor partners die samen willen blijven fietsen. Lees meer over Driewiel- en duofietsontdekdag


Cookie-instellingen