Nieuwe bestuurlijke notitie beschikbaar

28-05-2023 831 keer bekeken

Voordat er in een gemeente met Doortrappen kan worden gestart is er vaak een besluit op bestuurlijk niveau nodig. De herziene versie van de bestuurlijke notitie Doortrappen biedt een handvat om Doortrappen op bestuurlijk niveau aan te kaarten en akkoord te vragen voor de implementatie in de gemeente

De bestuurlijke notitie Doortrappen is herzien en actueel gemaakt. Het helpt (startende) gemeenten om het bestuur mee te nemen in wat het programma Doortrappen voor de senioren in de gemeente kan betekenen. De notitie biedt algemene informatie over Doortrappen en schetst recente cijfers over de fietsveiligheid van senioren. Ook de samenwerking van verschillende domeinen binnen de gemeente, een belangrijke succesfactor van Doortrappen, komt aan bod. Naar wens kunnen aanpassingen worden gedaan, zodat de notitie goed aansluit op de situatie in de eigen gemeente.

Waar te vinden?

De bestuurlijke notitie vind je in de Toolbox onder ‘Doortrappen inspiratie en handleidingen’. Om de toolbox te kunnen gebruiken is een account nodig. Een account aanmaken doe je gemakkleijk via deze pagina.

Vragen over de notitie, of aanvullingen op de tekst? 

Stuur een mail naar programmadoortrappen@gmail.com.

Cookie-instellingen