Pilot training voor professionals op vrijdag 22 september

August 18, 2023 1015 keer bekeken

Op 22 september 2023 geeft fysiotherapeut en expert valpreventie Marjolein Kuijt een training voor professionals van Doortrappen. Professionals uit de Doortrappengemeenten zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

De trainingsdag bestaat uit een basiscursus in de ochtend en 's middags een train-de-trainer voor de interventie 'Stevig op de pedalen'. De training is bedoeld voor sport-, welzijns- en zorgprofessionals die werken met senioren, aan de slag willen met fietsende senioren, meer willen weten over het voorkomen van valincidenten op de fiets én senioren willen adviseren over veilig gaan en blijven fietsen. Dit zijn de fysiotherapeuten, buurtsportcoaches of fietsdocenten in de gemeenten die Doortrappen activiteiten organiseren en uitvoeren. Na deze dag kunnen zij zelfstandig de interventie 'Stevig op de pedalen' uitvoeren.

Zie voor de uitgebreide uitnodiging onderstaand PDF document.

We vragen alle kwartiermakers van Doortrappen om professionals uit hun eigen provincie voor te dragen, je kunt bijgesloten uitnodiging doorsturen. Het programmabureau organiseert eenmalig deze training voor maximaal 16 professionals. Inmiddels zijn al 8 plekken vergeven, dus zorg dat je op tijd bent met je aanmeldingen. We streven naar een gelijke verdeling van cursisten uit de verschillende provincies.

Met deze training hopen we weer een steentje bij te dragen aan het veiliger fietsen van de senioren! De training van 22 september is een pilot. Na afloop wordt de training geëvalueerd.

Deelnemen aan de training? Meld je dan uiterlijk 8 september 2023 aan via programmadoortrappen@gmail.com!

Download uitnodiging (PDF)

Cookie settings