Even voorstellen aan onze nieuwe teamleden: Rolf en Esley

September 28, 2023 1362 keer bekeken

Het landelijk programmabureau Doortrappen groeit hard! Sinds september is het landelijk bureau namelijk versterkt met twee nieuwe medewerkers: Rolf en Esley. Zij stellen zich in dit artikel aan je voor. Wie zijn ze? Wat doen ze? En hoe willen zij hun steentje bijdragen aan het programma?

Rolf Tonckens

Hallo! Ik ben Rolf Tonckens en sinds september aangesloten bij het landelijk team van Doortrappen. Hier zal ik mij onder andere bezighouden met de monitoring en evaluatie van het programma, contactpersoon worden voor een aantal provincies en de schakel zijn tussen het programma en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Naast mijn werk voor Doortrappen werk ik namelijk bij het ministerie aan beleid om mensen te stimuleren de fiets te pakken.

Verder over mij: Ik woon in Utrecht en ga graag met mijn gravelbike de fietspaden, landwegen en mountainbikepaden op. Vooral om lekker van de natuur te genieten, want als afgestudeerd bioloog hou ik daar erg van! Maar ik hou niet alleen van horizontaal bewegen, maar ook verticaal. Want mijn favoriete sport is toch wel klimmen, wat ik in de Utrechtse klimhallen doe en als het even kan ook op de echte steen in het buitenland.

Ik kijk er naar uit een mooie bijdrage te leveren aan Doortrappend Nederland zodat veilig fietsen tot je 100ste geen droom meer is maar realiteit! Voor mezelf heb ik daar nog even de tijd voor want het duurt nog zo’n 71 jaar tot ik honderd ben.

Het lijkt me leuk om ook met veel van jullie kennis te maken, dus stuur me gerust een mailtje voor een koffie of rondje op de fiets.

Esley Sevil

Hi, ik ben Esley! Sinds begin deze maand ben ik teamlid bij het landelijke Doortrappen bureau en medewerker bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vanuit de afdeling Verkeersveiligheid. Ik ben hier begonnen als starter na het behalen van mijn studie in trendonderzoek en conceptontwikkeling.

De fiets is voor mij een essentieel vervoermiddel. Ik heb namelijk geen rijbewijs, maar gelukkig verplaats ik mij het liefst overal op mijn racefiets naartoe. Dit geeft mij een groot gevoel van vrijheid in beweging en denken. Fietsen op uitgestrekte lange wegen naar de andere kant van de stad of door de natuur brengt meestal veel nieuwe ideeën en perspectieven met zich mee.

Doortrappen bestaat uit tal van mooie 'fiets ideeën' die bedacht zijn door mensen uit het hele land. Allemaal zetten zij zich in voor de veiligheid, gezondheid en het brede welzijn van ouderen. Deze samenwerking maakt Doortrappen zo bijzonder en aanstekelijk om aan bij te dragen voor mij. Ik kijk er daarom erg naar uit om met jullie te mogen meedenken over welke nieuwe ideeën we nog meer kunnen toevoegen aan het programma.

Ik hoop in de komende tijd met veel van jullie kennis te kunnen maken. En aarzel vooral niet om samen een keer iets in te plannen, mocht je dat ook leuk lijken.

Ik trap intussen alvast enthousiast door mijn eerste maand bij Doortrappen. Tot snel! 

Cookie settings