Kom 24 mei naar het FietsEvent Purmerend 2024

May 19, 2024 429 keer bekeken

Binnenkort is het zover: het FietsEvent 2024! Woon je in de omgeving Purmerend wil je meer leven over (veilig) blijven fietsen? Dan is dit de activiteit voor jou. We fietsen je even door de informatie heen. 

FietsEvent Purmerend

Het wordt steeds drukker in het verkeer en dat kan soms best spannend zijn. Bij FietsEvent Purmerend krijg je meer informatie over fietsveiligheid. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende activiteiten zoals een uitdagend fietsparcours, testrit op een elektrische fiets of een begeleide fietstour. Hoe zit het met jouw fietsvaardigheid? Leer het antwoord op deze vraag en meer tijdens dit nuttige, maar vooral gezellige evenement! 

Wil je meedoen aan de begeleide fietstour door Purmerend? Deze start om 11:15 en eindigt om 13:15 uur. Aanmelden kan vooraf via info@spurd.nl of ter plaatse (maar let op: vol = vol). De route is maximaal 20 kilometer lang.  

Praktische informatie 

Het evenement vindt plaats op 24 mei 2024 van 10:30 tot en met 13:00 uur. De locatie is IJs en Inline-skateclub, Trimpad 10 in Purmerend.  

Aanmelden of meer weten?  

Deze dag is bedoeld voor 55-plussers die graag fietsen en dit nog lange tijd veilig en met plezier willen blijven doen. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via info@spurd.nl. 

Cookie settings