De Rijdende Reporters komen naar je toe!

June 27, 2024 194 keer bekeken

In de vorige nieuwsbrieven zag je al een oproep voorbij komen om activiteiten aan te melden voor de Rijdende Reporters. Wat hebben we toch een gevarieerd programma en enthousiaste coƶrdinatoren. Jelle en Esley hebben het land afgereisd en in dit artikel krijgen jullie alvast een klein inkijkje.

Woerdense fietsvierdaagse

Het eerste evenement waar de reporters naartoe gingen, was de Doortrappenstempelpost bij de Woerdense Fietsvierdaagse. Deelnemers aan de fietstocht konden bij de Museumwerf in Nieuwegein hun fiets laten checken. Het was prachtig weer en de reporters stuitten dan ook op veel enthousiaste fietsers!

1000ste nieuwsbrief inschrijving

Dat is natuurlijk wel een feestje waard! Simone von der Linden werkt bij de Gemeente Maashorst en was vanuit haar functie, maar ook vanuit haar vrijwilligerswerk, gestuit op Doortrappen. We hebben haar verrast met een bosje bloemen en vroegen haar waarom ze zich heeft ingeschreven.

West-betuwe JAM

In Geldermalsen, bij de Fruit Tech Campus, werd een markt georganiseerd met alle mooie initiatieven en activiteiten die West-Betuwe te bieden heeft. De vrijdag-editie was speciaal gericht op vitaal ouder worden. Uiteraard was Doortrappen hier ook aanwezig! De Rijdende Reporters zagen een mevrouw met een prachtige helm en hebben haar gevraagd waarom het zo belangrijk is om die te dragen tijdens het fietsen.

De reportages komen vanaf juli tot augustus online! Dus houdt onze kanalen in de gaten.

 

Cookie settings